BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Britania: Nëse dalim nga BE përfundojmë si Shqipëria

image

Fushata e referendumit britanik për daljen nga BE nis me makthin se mos përfundojnë si Afrika e Evropës, Shqipëria. 

 

“Arritjet legjendare” të pushtetarëve tanë kanë konsumim të brendshëm por nuk pijnë ujë në botën e civilizuar.

Shqipëria mbetet vendi i parë për korrupsion dhe varfëri, sa nuk tremb vetëm investitorët e huaj por dhe vetë shqiptarët që braktisin vendin.

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked