BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

CEZ show dhe komisioni hetimor

#FikimTV

Popullit televiziv duhet gjithmonë ti ofrosh shfaqje, se përndryshe ai fillon të merret me realitetin!

Vjedhja e 600 milion euro këtij populli të varfër rivihet në skenë nga aktorë shqiptarë dhe regjizorë të huaj!

Falënderojmë median, që promovon kulturën e nuk merret me gjëra banale, të shkojë nëpër rrethe e të shohë si zvarriten njerëzit për mbijetesë edhe për vit të ri.

Bravo ju vemje e larva!
Ky ishte një tjetër vit i mbarë për ju!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked