BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Fikim TV e çelim mendjen

 

Ndryshimi nuk vjen nga ekranët e kastës!
Mos u besojmë asnjë personazhi dhe fjalëve që dalin në ato ekrane!
Janë toksike!

15171065_1302213049810638_1744161351087710664_n

 

Ktheni mbrapsht lajmin e do i afroheni të Vërtetës!
I besojmë asaj çfarë shohim e vuajmë vetë përditë!
Qarkullojmë këto halle e ide në INTERNET E TAKIME PUBLIKE për të organizuar një REZISTENCË EFIKASE!

Kastës po i vjen fundi dhe asnjë manovër me plumba qorra nuk i shpëton dot!

Punojmë për Shqipërinë iluministe si Sami Frashëri e patriotë të tjerë luftuan!

#TiJeNe
Shqipon.com

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked