BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Instalim i autoçensurës është fillimi i diktaturës

image

Autoçensura  nga interneti dhe rrjetet sociale, është hija e frikshme që kujtuam se e larguam me komunizmin. Liria mbeti iluzion kurse frika realitet i hidhur.

Në një vend ku puna, shkolla, biznesi, karriera varet nga partitë, liria mbytet në kafen e zezë të përditshme.

Në një vend ku shteti ngatërrohet me pusht/etin, ku shteti është në duart e gangsterëve të gjithë duhet të jenë pjesë e bandave.

Nuk ka vend për hezitim!

Pusht/eti harxhon më shumë në frikë e survejim, në polici sesa edukim!

Kjo rrugë na zhyti thellë në diktaturë për plot 45 vite. Mos përsërisim gabimet! Mos ushqejmë me frikën tonë një sistem vampir!

Interneti është i vetmi vend ku mund të flasim dhe organizohemi si qytetarë të lirë që dinë ti dalin Zot vendit të tyre.

Së bashku për Demokraci Pjesëmarrëse!

ShqipON

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked