BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Italia vështirëson kurimet e të huajve jo rezidentë

#Zgjohemi!

Në kushtet mjeruese të spitaleve shqiptare, këto vite mijëra shqiptarë kishin përfituar prej bujarisë italiane, për të kuruar atje të afërmit e tyre.

Mesa duket, kjo nuk ka ngjasa të ndodhë më!
Në kushtet e krizës dhe dyndjes së emigrantëve, ministria e shëndetësisë i ka dërguar rajoneve italiane urdhrin për ndalimin e këtyre praktikave!

Sigurisht kjo nuk përbën problem për kastën dhe sojin e tyre, që kurohen jashtë shtetit edhe për një grip.

Nëse shqiptarët nuk organizohen për rimarrjen e shtetit prej duarve të mafias 26 vjeçare, jetët e tyre dhe familjarëve nuk do jenë kurrë të sigurta!

Shqiptarët sot paguajnë qindra miliona euro taksa e rryshfete për kurim.
Por këto nuk i venë sistemit por mjekëve të paskrupullt që ndërtojnë vila me lotët e njerëzve.
Këto para i shkojnë ministrit, miqve dhe lobeve të sistemit!

Prandaj ky sistem i padrejtë i krimbur në palcë nuk arnohet më, por vetëm RRËZOHET sa nuk është vonë!

#SëBashku Guxojmë!
ShqipON

 

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked