BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Italianët mbajnë Referendumin e radhës

Në demokraci nuk vendosin partitë por populli!

image

Shqiptarët janë i vetmi popull ku sistemi nuk lejon referendumet.

Shqipëria nuk është demokraci por plaçkë e partive me rotacion.

Italianët kanë mbajtur mbi 50 referendume mbi drejtësinë, ekonominë, energjinë, ambientin etj.

Kësaj here italianët thirren për tu pyetur nëse duan të ruajnë pastërtinë e detit, plazheve, turizmin  prej lobingjeve të naftës!

Ndërkohë pseudo intelektualët e Tiranës, media dhe gurrmazi i pushtetit, denigron referendumet si të kotë dhe dekurajon qytetarët shqiptarë si të paaftë për të vendosur vetë atë çfatë “partitë” dhe oligarkët vendosin përditë!

 

ShqipON refuzon këtë ligjëratë perverse dhe lufton për instalimin e Demokracisë Pjesëmarrëse, ku pushtetin e kanë Qytetarët dhe jo partitë!

 

Shpërndajmë projektin SOS-http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked