BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Kinë: Dënim me vdekje ndaj politikanëve të korruptuar

Sa deputetë do mbeteshin në parlamentin shqiptar nëse do aplikohej ligji kinez?

picsart_11-15-02-44-47

 

Kina aplikon dënimin kapital për korrupsionin dhe trafikun e drogës. Së fundi ministri i trasportit i shpëtoi dënimit me vdekje sepse arriti të kthejë mbrapsht paratë e vjedhura. por të tjerët nuk kanë pasur këtë fat të “lumtur”

Sigurisht që dënimet kapitale nuk janë zgjidhje për problemet sepse ato afrontohen më mirë në vendet skandinave me edukim, trasparencë dhe llogaridhënie demokratike.

Por përkohësisht këto dënime mund të zbatohen deri sa të kthehet normaliteti në vend prej një korrupsioni kapilar ku interesat kombëtare dhunohen apo u shiten klientëve të kastës.

 

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked