BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Ndahemi nga ky sistem dhe bashkëpunëtorët e tij!

PSE KASTA DO TË RUAJË PRIVILEGJET DUKE NDRYSHUAR “maskat” POR JO SISTEMIN?

Shqiptarët bombardohen me të vetmen zgjidhje: vota për partitë apo fytyrat që vijnë nga sistemi!

Por vota në këto kushte është pa vlerë, pasi KQZ, media e gjithçka kontrollohet nga kasta!

Miliarda euro privilegje duhet të ruhen me çdo kusht, prandaj riciklohen vetëm fytyrat e sistemit, të përlyer e prandaj të shantazhueshëm e të kontrollueshëm.

SISTEMI I PARTIVE-SHTET mund të ndryshohet vetëm mbi një platformë demokratike kombëtare dhe me qytetarë e intelektualë patriotë që nuk kanë qenë:

Drejtues të lartë partie dhe të shtetit
Presidentë të Republikës
Deputetë
Ministra
Pushtetarë vendor
Rektorë/Dekanë
Këshilltarë
Drejtorë të Lartë
Magjistratë
Ambasadorë e konsuj
Monopolistë ekonomik
Kontigjentë të krimit
Analistë paterica të kastës
Mercenarë në shoqërinë civile
Përfitues tenderash
Etj bashkëpunëtorë të lartë, arkitektë të këtij sistemi
————-
Nuk ka zgjidhje të thjeshtë!
Pa u “shtrydhur qelbi” do përsërisim gabimin e 91, 97, 2005, 2013!

Vetëm me mijëra djem e vajza të reja të mirëarsimuar, intelektualë e biznesmenë të ndershëm mund të NDRYSHOJMË SISTEMIN e hapim pas 100 viteve shtet NJË FAQE TË BARDHË për Shqipërinë!

Një Shqipëri Dinjitoze!
Ngritur mbi Demokracia Pjesemarrese ku nuk vendosin më partitë por Qytetarët Shqiptarë!

Na u bashkoni në projektin ShqipON:http://levizjashqipon.org/…/thirrje-per-kuvend-kombetar-pe…/

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked