BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Ndahet nga jeta i madhi Dario Fo!

Humanisti dhe nobelisti i madh italian, i palodhur në shërbim të përhapjes së kulturës mes të rinjve dhe në ditët e fundit të jetës së tij.
Shkrimtar, dramaturg, aktor, skenograf, aktivist politik, nuk kurseu energjitë e tij në kritikën ndaj realitetit për të frymëzuar të rinjtë për ndërtimin e një realiteti më të bukur dhe dinjitoz për specien humane.

dario-fo

Të falenderojmë, Fabio
Aktivistët dhe intelektualët “shqipON”

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked