BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Pa kontrolluar shtetin as natyrën nuk e mbajmë dot nën kontroll

Reshjet e para dhe pjesë të popullsisë janë të izoluar e të rrezikuar për ushqime apo ndihmë spitalore!

Shteti zhduket nën telenovelat televizive me premtime dhe mashtrime prej 26 vitesh!

Pa kontrolluar shtetin as natyrën nuk e mbajmë dot nën kontroll!

Deri sa shteti të kontrollohet nga një grusht oligarkësh hajdutë e mafiozë, jetët e 99% të popullit do jenë gjithmonë në rrezik!

 

Miliardat e eurove taksa e borxhe publike do përfundojnë në xhepat e oligarkëve, vemjeve dhe larvave që po hanë kombin.

Megjithë klimën e butë, në krahasim me vendet e tjera, Shqipëria është i vetmi vend që nuk ka vënë nën kontroll natyrën!

Kjo nuk do bëhet kurrë nëse shqiptarët nuk vënë më parë nën kontroll shtetin e tyre!

Deri sa pasioni pas partive dhe pushtetit, joshja dhe premtimet do jetë në mendjen e njerëzve, sundimi dhe hallet nuk do përfundojnë kurrë!

Do ngrijmë kur të jetë ftohtë, do digjemi kur të jetë nxehtë, do thahemi kur të jetë thatësirë e do përmbytemi kur të bjerë shi!

Pa ndërtimin e një shteti modern, pa largimin e kësaj kaste feudale që ka zaptuar institucionet, ekonominë e median, shqiptarët do jenë bijtë e mortjes.

Punojmë për Normalizimin e Shqipërisë!

Punojmë për Demokraci Pjesëmarrëse, për ti kthyer shtetin dhe ekonominë Qytetarëve shqiptarë!

 

shqipon.com

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked