BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Përse kasta ka nevojë për skandale?

Përse kasta ka nevojë për skandale?

gjeni hajdutin

Sundimi i popujve realizohet ose me fshehjen e informacionit ose deformimit pa fund të tij.

Duhet që opinioni publik mos të interesohet kurrë për gjëra thelbësore por të mbahet në banalitet

Beteja për të drejta thelbësore, të trasformohet në beteja fytyrash dhe emrash

Populli eksitohet dhe nuk gjykon dot shkaktarët e situatës, nuk kërkon më zgjidhje origjinale por mbete brenda skemës së imponuar nga sistemi

Të gjithë e dinë që kasta përgjon njëri tjetrin, se vjedhja dhe shantazhimi reciprok është garancia që asnjë i pastër mos të hyjë në sistem duke rrezikuar ADN e tij

Deri sa populli mos të kuptojë rrugëdaljen, nuk do kërkojë të vendosë vetë por të shohë zgjidhjen nëpërmjet partive dhe brigadave plaçkitëse

Shqipëria vazhdon të tkurret dhe përpëlitet në skamje korrupsion dhe degradim

Investitorët kanë braktisur vendin, puna po rrallohet dhe pagat po ulen përditë

Paraja po përqendrohet në pak duar, monopolet në ekonomi, media e kudo nuk duan të humbasin privilegjet

Kasta prodhon parti e shoqata përditë për të hutuar njerëzit dhe mos të lejuar bashkimin në një zë të vetëm kundër privilegjeve

Kasta nuk rrezikohet nga sllogane por nga një ligjëratë e re demokratike dhe nga një Kushtetutë e re që çmonton oligarkinë dhe i kthen pushtetin popullit

Nëshkruajmë dhe përhapim Peticionin për Kushtetutën për Normalizimin e vendit – http://levizjashqipon.org/foto-galeri/thirrje-per-kuvend-kombetar-per-normalizimin-e-shqiperise/

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked