BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Pse invesetimet shkojnë në Serbi?

#NukEshteVone ti kthejmë shtetin shqiptarëve!

12953240_1683717941908740_1319060406_o

Për kë punojnë qeveritë shqiptare?
Pse po e humbasim garën me fqinjtë!

Investitorët ndërkombëtarë zgjedhin Serbinë dhe braktisin Shqipërinë!

Serbia përfiton miliarda euro kurse Shqipëria merr borxhe publike miliarda euro.

Nga planet evropiane Serbia përfitoi 14 projekte, Shqipëria vetëm 1 megjithë propagandën bajate të qeverisë dhe topklaneve fashiste!

Në Serbi vitin e fundit u hapën 130 mijë vende pune, kurse në Shqipëri mbi 100 mijë shqiptarë emigruan!

Serbia vlerëson asetet kombëtare dhe modernizon industrinë, Shqipëria u fal të huajve pasuritë kombëtare dhe deindustralizon vendin!

Shqipëria nuk ka korrupsion por kapje të shtetit prej 25 vitesh nga qarqe antishqiptare!

Vendi nuk ka krizë por falimentim politik, ekonomik e social!
Vota dhe rotacioni nuk është zgjidhje por zgjatje e agonisë!

Normalizimi i vendit vjen mbi një Kushtetutë të re, ku pushteti kalon nga partitë tek Qytetarët dhe shteti në kontroll të shqiptarëve!

Projekti SOS- http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

#RrugëtimiKaNisur!
www.levizjaShqipON.org

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked