BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Pushtetarë pa legjitimitet

Pushtetarët shqiptarë kanë zëvendësuar legjitimitetin e popullit sovran me legjitimitet ndërkombëtar.

Presidenti duhet të jetë simboli i Unitetit të Popullit dhe jo lojë kulisash të pallatit të pushtetit.

Njësoj si viti 97 ku gjysma e Shqipërisë ishte në protestë edhe sot zgjedhja e Thaçit kur gjysma e Kosovës është në protestë – janë tregues të shteteve të kapura!

Shiptarët duhet të vënë në kontroll shtetet e tyre nëse duan prosperitet, demokraci e begati. Përndryshe, Thaça, Berisha, Rama e Meta do ketë përjetë mbi qafë!

 

image


 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked