BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Pushteti i qytetarëve dhe jo i Partive

Ju heqim pushtetin partive
12654313_1079743382057607_4159838751270762544_n

Së bashku për një #KushtetutëQytetare

Aq sa mizat ikin nga torta, aq heqin dorë partitë nga korrupsioni!

Ndryshojmë Perspektivën!

Dalja nga kriza nuk vjen nga partitë politike, por nga hartimi i një Kushtetute ku politikën e bëjnë Qytetarët Sovranë!

✅Referendume Detyruese që ligjet mos ti bëjnë oligarkët;

✅Zgjedhje dhe Shkarkim i Zyrtarëve të Lartë të Shtetit nga qytetaret dhe jo nga Partitë

✅Juri Qytetare në gjyqet kundër korrupsionit

Edhe pse të eklipsuar nga Media, #ShqipON do shkojë në çdo qytet për të njohur shqiptarët me projektin #SOS
dhe për të mbledhur firma për Referendum Kombëtar, për një #KushtetutëQytetare

ShqipON-TiJeNe✅

NënshkruajmëSOS
http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

 

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked