BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Rotacioni i hajdutëve nuk zhduk hajdutët!

#FikimTV

Aq sa heqin qytetarët dorë nga tifozeria militante aq do heqin dorë edhe hajdutët nga miliarda euro.

Loja funksion perfekt dhe lumturon të dyja palët: popullin me spektakël e pushtetarët me miliarda.

15253541_1310854135613196_1160716077601818105_n

Populli konsumator do gjithmonë një “ëndërr” dhe kasta me median e saj i parafabrikon me mjeshtëri këtë ëndërr.

Zagarët rreth pushtetit, isha e aspirantë hajdutë, gazetarë e anal-ista, intelektualë e lekarista lehin, por jo kundër padronit që i mban me kocka.

 

 

Të mjerët shqiptarë të varfër e pa shkollë hedhin pa kuptuar vallen e ujkut me çakallin.
Rilindasit e vërtetë kërkonin bashkim për Shqipëri, kasta e ka zëvendësuar me përçarje për Europë.

Zgjohemiiiiii!
I vetmi projekt shpëtimi është ngritja e Kombit, instalimi i Demokracisë Pjesëmarrëse dhe rënia e partitokracisë, lobeve e privilegjeve!

Së bashku Guxojmë
Shqipon.com

 

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked