BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Shtet skifter apo shtet shërbimesh

 

Qeveria shton policët por jo rrugët

image

Kudo lëviz nëpër Ballkan kupton trishtimin se Shqipëria është i vetmi vend që ka mbetur me infrastrukturë afrikane!

Shqipëria është vendi i fundit në Europë për metër rrugë për frymë!

Miliarda euro të varrosura nëpër rrugë korrupsioni që prishen para inaugurimit. Tenderat nuk imagjinohen të bëhen pa korrupsion. Të gjitha institucionet janë të kapura dhe janë thjesht lodra të kastës. Jo vetëm pushtetarë, por asnjë inxhinier, pronar firme e drejtor nuk përfundon në burg, pavarsisht vjedhjes së rrugëve, humjes së jetëve dhe qindra miliona euro për automobilistët shqiptarë!

Rritet me 40% numri i policisë së shtetit, por prapë Shqipëria renditet në vendet e para për trafiqe e korrupsion shtetëror. Shteti trasformohet në shtet policor duke mbytur pakënaqësinë sociale me frikë e propagandë.

Evolucioni i së keqes dhe rotacionet e hajdutëve po fundosin vendin, ekonominë dhe shoqërinë shqiptare!

E keqja zhduket nga themelet!

Shpërndajmë projektin SOS-http://levizjashqipon.org/wp-content/uploads/2015/10/Projekti-S.O.S..pdf

 

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked