BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Soros: Trump kërcënon planin tim për Rendin e Ri Botëror

Miljarderi elitist George Soros ka sulmuar ashtpër ne drejtim të Donald Trump për të cilin thotë se ka penguar planet e tij për të përparuar me rendin e ri botëror.

Nëpërmjet një blogu te egër online Soros akuzon presidentin e zgjedhur të jetë një ‘diktator potencial’ që kërcënon planin e tij globalist, për rendin e ri botëror.

Infowars.com raporton:
Në një artikull për Project Syndicate, Soros fillon duke përmendur se si kishte jetuar nën te dy regjimet, Gjerman dhe Sovjetik në Hungari, para se te pohojë që: “forma te ndryshme te shoqerive të mbyllura janë në ngritje (nga diktaturat fashiste në shtetet mafioze)”

Ky pretendim bie ndesh me faktet, të cilët tregojnë se: Pjesa e popullsisë qe jetojnë ne demokraci është vazhdimisht ne rritje”

Soros shkruan se me votimin e Trump, “Amerikanët kanë zgjedhur një diktator potencial si president” dhe që humbja e Hillary Clinton do të thotë qe Amerika “do të jete e pamundshme te mbrojë e promovojë demokracinë në pjesën tjetër të botës” (sepse ajo politikë funksionoj shumë mirë në Irak, Afganistan, Siri dhe Libi)

Gjithashtu Soros godet kabinetin e ri të Trump se “nuk përmban veçse ekstremistë injorante dhe Gjeneralë Pensioniste”.

Duke shpjeguar si si ai mbeshtet BE-në se është nje tentativë e suksesshme e “social engineering”(inxhienierimit Shoqeror), Soros ankohet për faktin se “trupi i saj eshte bërë gjithnjë e më jofunksional dhe shperberja e tij eshte përshpejtuar” së pari prejBrexit, më vone nga zgjedhja e Trump dhe së fundmi në 4 Dhjetor prej votuesve Italianë, të cilët refuzuan në shumicë reformat Konstitucionale.

Soros gjithashtu ja hedh fajin presidentit rus Vladimir Putin për influencen e paligjshme në lidhje me zgjedhjet presidenciale ne US.

Së pari ai tentoi të kontrollonte mediat sociale pastaj në një levizje brilante shfrytezoi modelin e biznesit te kompanive te medias sociale per të shpërndarë “fake news” (lajme të rreme) dhe diz informim, duke korruptuar elektoratin dhe duke destabilizuar demokracitë. Kështu, ai ndihmoi Trump te zgjidhej, shkruan Soros.

Soros thotë se Putin “u ndje i kërcenuar nga colour revolutions” në Ukrainë, Gjeorgji etj, pa përmendur se vetë Soros luajti një rol kyq në financimin e ketyre kryengritjeve të orkestruara, gjithashtu ne “colour revolution” të provokuara kundër Trump.

Ironia e një ultra-miljarderi elitist i cili ka financiar rënie qe erish të panumerta dhe që insiston se kujdeset pë “demokracinë”.

Deklarata e tij tingëllon e mbushur me shqetësim se levizja popullore që po gjith-përfshin perendimin përbën kërcënim direkt për rendin e ri boteror Plutokratik, që për ndërtimin e tij Sorosi ka shpenzuar gjithë jeten.

Ai përmbyll duke paralajmeruar që “BE është në buzë të shpërbërjes” për shkak te stanjacionit ekonomik dhe krizës së refugjatëve ( që Sorosi serish në rolin protagonist ndihmoi ta krijonte për të fituar pushtet politik).

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked