BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Takim Publik “Cili është sot interesi kombëtar?”

ShqipON Ju fton

 

 

Sidat e interesit kombëtar sot, lidhen me rreziqe të reja dhe të vjetra. Prej dekadash, mbrojtja e këtij interesi është zëvendësuar me axhenda të tjera.

Dështim i këtyre tezave të rreme, na transformuan në koloni duke zhytur vendin jo vetëm në skamje ekonomike por dhe dekadencë kulturore.

Mbrojtja e interesit kombëtar nuk ka vlerë romantike, si e përshkruajnë “zotrat” e tranzicionit por rrugën e vetme për mobilizim material e shpirtëror të energjive të kombit.

Paqja sociale dhe prosperiteti ekonomik i shqiptarëve është i lidhur jetësisht me zgjimin e këtij interesi kombëtar në fushën politike, ekonomike e më gjerë.
Cdo vonesë dhe hezitim në këtë drejtim, zgjat agoninë e një populli të tërë, nën zgjedhën e lobeve të brendshme dhe të huaja.

Diskutojmë së bashku, sfidat e interesit kombëtar dhe mënyrat e rritjes së vetëdijësimit komunitar në mbrojtje të tij.

Shqipon Ju fton!

E premte, 12 Nëntor ora 10, pranë Hotel Therana, Rruga Andon Zako Çajupi, Tirana

#TiJeNe
Shqipon.com

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked