BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Tallja me popullin!

TALLJA ME POPULLIN

 

Çuditërisht mediat dhe gurrmazi i kastës ka zhdukur prej kohësh debatet për premtimet e pambajtura të qeverisë dhe hipnotizon shqiptarët për probleme të kota dhe zgjidhje të rrema.

PINOKU TURIZMI

 

U harruan premtimet për:

300 mijë vende pune

Shëndetësi falas

Ulje të taksave dhe tarifave

Rritje të investimeve

Fundi i konçesioneve

Ulje e borxhit publik

Konkurse publike

Administratë jo e korruptuar

Përmirësim i infrastrukturës

Mos kandidim i të inkriminuarëve

Televizoni publik dinjitoz etj etj

 

Shqiptarët pas etheve të kampionatit, po bombardohen me pseudoreformën për Drejtësi.

Sikur ajo tw ishte  zgjidhja magjike.

Kush po e pengon qevërinë për të realizuar  premtimet e mësipërme?

E vërteta është se kasta, fiton kohë duke hipnotizuar  shqiptarët në mënyrë sistematike.

Normalizmi i vendit është i lidhur me zhdukjen e kësaj kaste!

Dhe këtë nuk e bën as reforma për drejtësi, as partitë dhe as ambasadorët  “miq”

Këtë gjë e bën vetëm POPULLI nëse di se çfarë kërkon

Shpëtimi vjen vetëm nëse fikim televizionet dhe ndezim mendjen

Normalizmi vjen vetëm mbi instalimin e demokracisë pjesëmarrëse

Normalizimi vjen vetëm mbi një kushtetutë të re, ku largojmë partitë shtet dhe i kthejmë pushtetin qytetarëve

Lexojmë dhe Shpërndajmë Kushtetutën dhe Projektin S.O.S – http://levizjashqipon.org/foto-galeri/thirrje-per-kuvend-kombetar-per-normalizimin-e-shqiperise/

 

Demokraci Pjesemarrese

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked