BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Vetëm një Prokuror zgjedhur nga populli e jo partitë mund të spastrojë politikën

Premtimi se kasta do “reformojë” vetveten është iluzion.
Idea se Politika do pastrojë magjistraturën, që pastaj magjistratura të pastrojë politikën, është rreth vicioz e pa dalje.

Kjo kastë politike, magjistratura, monopolet ekonomike e mediatike u ngritën së prapthi, kundër demokracisë dhe interesit të popullit shqiptar.

Populli është në kurth e nuk mund ta nxjerrë pikërisht ata që e futën, kjo kastë dhe ndërkombëtarët që i mbështesin.

Nga kurth populli mund të dalë i vetëm me Revolucion Demokratik.
Revolucion Demokratik do të thotë aktivizim direkt i sovranitetit popullor jo duke deleee/guar pushtet partive dhe ndërkombëtarëve!

Një popull që kupton RRUGËDALJEN triumfon!
Punojmë për zgjimin e vetëdijisimit kombëtar të popullit shqiptar!

*****
Mbështesim platformën e Revolucionit
http://levizjashqipon.org/…/thirrje-per-kuvend-kombetar-pe…/

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked