BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Vlora

Vlora e flamurit marrë peng nga mafjozët e betonit!

Vlora, perla e Jugut shqiptar u trasformua në një burg betoni në çdo ceptë saj.

As një qytet nuk i shpëtoi brigadave plaçkitëse të partive antishqiptare!

Bastisja e Vlorës fhe rivierës tani do ketë një Mbret të ri por jo të panjohur për bëmat e tij.

Edhe njëherë kur populli i Vlorës donte të vendoste vetë fatin e bregdetit të vet me REFERENDUM,

Pushteti e ndaloi. Nëse populli vlonjat do vendoste vetë, kjo do bëhej shembull për qytetet e tjera dhe kjo

është e papranueshme për pushtetarët.

Populli duhet të bëjë vetëm spektatorin ndërsa ata vendosin për fatet e jetëve dhe qyteteve tona.

Deri kur do i lejojmę?

E keqja nuk zhduket vetë.

*** shqipON ***

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked