BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Wikileaks konfirmon lidhjet e ISIS me ShBA dhe aleatët e saj: Arabia Saudite dhe Katari

Mediat main stream, tashmë nën kontroll të plotë të lobeve financiare, harruan zbulimet e fundit më të sikletshme të Wikileaks dhe fokusohen vetëm tek lajmet pa rëndësi sesi Chelsi është e llastuar apo se si një kitarist fliste për ekzistencën e UFO-ve.

unilad-wiki4

Në fakt nga mijëra dokumenta zbuluar nga Wikileaks, shihet qartë  se ShBA nuk heq dorë nga doktrina e saj e destabilizimit të vendeve të ndryshme. Që prej 2006 nga emailet e prodhuara, hidhej idea e destabilizmit të Sirisë si dhe njohuria e SHBA-së se Arabia Saudite dhe Katari po krijonin ISIS i cili do përfitonte prej armatimeve amerikane shumë shpejt.

Dënojmë me forcë këtë lojë të rrezikshme që luhet kundër popujve dhe të drejtave të Njeriut.

Dënojmë me forcë këtë doktrinë që vendos politikanë kuklla në shërbim të këtyre interesave e në dëm të popujve, dënojmë me forcë alternimin e proçeseve demokratike dhe lojrave nën tavolinë kundër popujve dhe demokracive!

Prandaj kërkojmë me forcë INSTALIMIN E DEMOKRACISE që qeveritë mos të dalin jashtë kontrollit të popujve dhe ndjekin interesa meskine kundë rracës së Njerëzimit!

Dënojmë me forcë dhe median tonë kriminale sepse mbahet me para kriminale dhe punon kundës shqiptarëve dhe të drejtës së informimit!

#DemokraciTani

hillary-supports-isis-900x350 12047019_1715468165348331_4487173743687374632_n-1

 

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked