Përse erdhi PAPA në Shqipëri? “Analizë që duhet ta bënte një media e lirë si kudo në EUROPË”

Vizita e një Personaliteti botëror si Papa në Shqipëri është motiv krenarie për popullin shqiptar!

Po përse erdhi Papa dhe cili ishte mesazhi që ai përcolli?

Vallë erdhi për të begenisur politikanët shqiptarë apo për qytetarët e këtij vendi?
Vallë a mburri politikanët për bëmat e tyre spektakolare?
Jo !!!

Papa zgjodhi mirë fjalët e tij për të na treguar rrugën e Ndryshimit:
1. “Mos adhuroni paranë, falsitetin individual, por tregoni solidaritet!”

Këto fjalë ishin për njerëzit e thjeshtë apo për: