Platforma shqipON

Shkarko:   Projekti S.O.S. Shkarko: Pse-duhet-të-rikuperojmë-idenë-e-kombit Shkarko: Kushtetuta për Normalizimin e Shqipërisë Shkarko: Projekt-ligj-per-Referendumin-draft Shkarko: Përse një Kushtetutë të Re Shkarko: 10 avantazhet e Referendumit  Shkarko: Risia e Kushtetutës për Normalizimin e Shqipërisë Lexo:modeli-ekonomik-dhe-politik-qe-i-imponohet-shqiperise Lexo:hapat-ekonomike-dhe-politike-per-daljen-nga-kriza Lexo: Pse s’ka punë Lexo: manifest-per-edukimin-demokratik Firmos online: https://www.change.org/p/shqipon-kushtetuta-p%C3%ABr-demokraci-pjes%C3%ABmarr%C3%ABse-participatory-democracy-in-albania?recruiter=371444624&utm_source=petitions_share&utm_medium=copylink Video Kushtetuta   #NukEshteVone për Normalizimin e Shqipërisë Nëse Normalizimi i vendit nuk bëhet dot me zgjedhje, rotacion apo ndihmën e magjistraturës … Continue reading Platforma shqipON