Pse s’ka punë?

Dr. Ledian Droboniku Pse s’ka punë?  Ndonjë fatkeqësi natyrore? Mbaruan punët e nuk ka më punë për të bërë? Realizuam të gjitha potencialet tona? Nuk ka njerëz për të punuar, nuk ka burime natyrore, nuk ka para? Jo të gjitha këto janë dhe me bollëk madje !!! Por atëherë çfarë nuk shkon? Ndoshta, ndoshta, modeli … Continue reading Pse s’ka punë?